Vil du gerne se filmen, kan du købe den her i fuld længe for 4 euro svarende til 30 kr. Og det var 30 kr.

Det kan du gøre ved at trykke lige her – så bliver du sendt videre til kassen, hvor du betaler med Paypal og downloader filmen:

buy

For 30 kr får du lov at downloade filmen i den sprøde opløsning, som de kloge kalder i full hd. Så kan du egentlig selv bestemme, om du vil se den på computeren, AirPlay’e den over på dit tv eller måske sågar brænde den ned på en dvd eller bluray skive.

Det praktiske:

Betaling foregår via PayPal, og da betalingen og download foregår igennem Sellfy, bliver prisen vist i euro – men der er altså ikke noget hokus pokus i det!

På et tidspunkt håber jeg at kunne lægge filmen ud som gratis stream, men den vil altid komme til at koste penge at downloade. Hvis jeg på et tidspunkt laver noget super-duper-eksklusivt materiale (videobider, billeder eller noget helt tredje), vil jeg altid forsøge at få det frem til dem, der allerede har betalt for filmen, så de ikke bliver snydt.

Sidst med ikke mindst, vil jeg bede dig overveje at kigge forbi donationssiden, hvis du godt kunne tænke dig at se mere af det jeg laver.